یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان
سرخط خبرها

گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی

  • کد خبر: ۳۶۴۳۵۹
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی
شهردار منطقه ۵: مهدی آباد ۱۱ و ۱۳ جزء بافت روستایی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در قلب بولوار مفتح شرقی، حوالی میدان اروند و خیابان مهدی آباد، میان کوچه‌های ۱۱ و ۱۳، محله‌ای قرار دارد که سال هاست به حال خود رها شده است. اهالی این محدوده از انبار‌های ضایعاتی، انباشت زباله، حضور جانوران موذی و نبود خدمات اولیه شهری گلایه دارند و معتقدند هیچ نهادی مسئولیت مستقیم آن را برعهده نمی‌گیرد.

از انبار‌های ضایعاتی تا تهدید سلامت مردم

یکی از ساکنان این محله می‌گوید: چند سال است که این محدوده به حال خود رها شده و پر از انبار‌های بازیافتی شده است. بیشتر این انبار‌ها را افراد ناسالم یا اتباع خارجی اداره می‌کنند. همین موضوع سبب شده محله پر از زباله شود. از طرف دیگر دود ناشی از سوزاندن ضایعات هوا را آلوده کند و جانوران موذی مثل موش و پشه در اینجا زیاد شوند. تعداد موش‌های این محله آن قدر زیاد است که حتی به خانه‌ها و محله‌های اطراف نیز خسارت زده‌اند.

او ادامه می‎ دهد: طبق پایانکاری که به این محدوده داده شده، کاربری انبارداری و باربری تعریف شده است، اما بعضی مالکان عملا مشغول بازیافت هستند و هیچ نظارتی بر آن‌ها نیست. ساکنان بار‌ها با ۱۳۷ تماس گرفته‌اند و از شهرداری منطقه ۵ خواسته‌اند این انبار‌ها به خارج از شهر منتقل شوند، اما پاسخ داده‌اند محل جایگزین آماده نیست. سؤال ما این است: اگر این محل هیچ وقت آماده نشود، آیا سلامت و آسایش مردم برای شهرداری مهم نیست؟ آیا قانونی برای انتقال انبار‌های بازیافتی که سلامت مردم را تهدید می‌کنند وجود ندارد؟

یکی دیگر از اهالی نیز با گلایه از نبود خدمات شهری می‌گوید: چند سال است شهرداری هیچ خدماتی به این محله نمی‌دهد. هر بار به شهرداری مراجعه می‌کنیم یا با ۱۳۷ تماس می‌گیریم، می‌گویند اینجا جزو منطقه شهری است ولی منطقه خدماتی نیست. درحالی که همه پروانه‌ها و مجوز‌های ما توسط شهرداری صادر شده است. وقتی به دهیاری مراجعه می‌کنیم هم می‌گویند این محدوده جزو منطقه شهری است و ما مسئولیتی نداریم. در عمل ما را بین شهرداری و دهیاری پاس کاری می‌کنند.

مشاهدات میدانی خبرنگار

برای بررسی موضوع به محله سری می‌زنیم. کوچه‌های مهدی آباد ۱۱ و ۱۳ خاکی و پر از زباله و ضایعات است. آنچه بیش از همه به چشم می‌آید این است که در این دو کوچه، تقریبا همه پلاک‌ها به کارگاه‌های صنعتی یا انبار ضایعات اختصاص دارد و اثری از واحد‌های مسکونی دیده نمی‌شود. این در حالی است که فقط مهدی آباد ۹، بافتی کاملا مسکونی و متفاوت دارد.

پاسخ شهردار منطقه ۵

حسن صالحی مفرد، شهردار منطقه ۵ مشهد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما برای وضعیت مهدی آباد می‌گوید: مهدی آباد ۱۱ و ۱۳ در محدوده حریم منطقه ۵ قرار گرفته و جزو بافت روستایی مهدی آباد است و رسیدگی به آن برعهده دهیاری و بخشداری رضویه خواهد بود.

او درباره انبار‌های ضایعات نیز بیان می‌کند: دسترسی اصلی این انبار‌ها از جاده شهرآباد است، اما متأسفانه برخی مالکان از در‌های موقت در مهدی آباد ۱۱ و ۱۳ برای تردد استفاده می‌کنند و زباله‌های خود را در این محدوده رها می‌کنند. البته شهرداری منطقه ۵ به طور دوره‌ای این محدوده را پاک سازی کرده و اخطار‌های لازم را به مالکان انبار‌ها داده است.

شهردار منطقه ۵ یادآور می‌شود: با هدف رفاه حال ساکنان و زائران، جاده شهرآباد که در حیطه فعالیت دهیاری است، از سوی شهرداری منطقه ۵ به طور مستمر تا شعاع ۱۰کیلومتر پاک سازی می‌شود.

وی درباره آسفالت این محدوده نیز می‌گوید: معبر مهدی آباد ۱۱ و ۱۳ آسفالت شده است و آسفالت داخل انبارداری برعهده مالکان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->